Maatschap Brink en Piel

Hans Brink: “Het was in de herfst van 1992 dat ik bij toeval in aanraking kwam met het VIB. Daarvoor had ik met veel plezier meer dan twintig jaar op accountantskantoren gewerkt. Mijn praktische boerenkennis moest van ver komen. Daarnaast was ik bang dat bedrijfsblindheid op de loer lag en dat bedrijven en personen te veel uit eigen belang ons zouden benaderen. In de intensieve en nauwe contacten met de cliënten van de accountantskantoren was mij gebleken dat goede ondernemers zich door de juiste adviseurs laten omringen. Dat je op het juiste moment de juiste personen tegen moet komen.

VIB was, in de vorm van een van de oprichters, voor mij een dergelijk persoon. Dit is voor mij ook in de praktijk bevestigd. In de eerste plaats door de bedrijfsresultaten, maar ook door de ijkmomenten. Bijvoorbeeld werd het VIB ingehuurd door een grote coöperatieve voerleverancier om een paar naburige topbedrijven tijdelijk te begeleiden. Dan denk je: We zitten wel goed. En stil genoot je ervan dat wij zelf al veel eerder en op persoonlijker niveau de contacten hadden.

Martin-Jan Piel: Ons melkveebedrijf is sinds 1992 klant bij VIB Consulting. Zelf kwam ik voor het eerst in contact met VIB tijdens een studiereis naar Portugal. De werkwijze van VIB spreekt mij aan: duidelijk en gedegen advies, persoonlijk contact en een brede kijk naar ons bedrijf. Ook de adviseurs op kantoor weten goed waar ze over praten.

Mts Brink en Piel -tevreden VIB klanten