Vind je dat je krachtvoerkosten te hoog zijn? Denk je dat de benutting van je ruwvoer beter kan? Of wil je inspelen op de actualiteit en de mogelijkheden ontdekken van een rantsoen met minder eiwit?

Met de rantsoenoptimalisatie ontvang je van ons een rantsoen waarmee wij verwachten dat je de hoogste efficiëntie behaald uit het beschikbare ruwvoer.

Een gezonde veestapel, optimale productie en een gezond rendement,
waarbij het streven is om het beschikbare ruwvoer op het bedrijf optimaal in te zetten. Dat zijn ook onze uitgangspunten bij de beoordeling van de inzet van bijproducten en krachtvoeders.

Wat kan je verwachten?
Op basis van door jou aangeleverde data, MPR en kuilanalyses, maken wij een compleet rantsoenvoorstel, met een ruwvoerindex en korte analyse van de MPR. Ons uitgangspunt daarbij is optimalisatie van het rantsoen en de kosten.

Het rantsoenvoorstel bevat een krachtvoersamenstelling, krachtvoertabel en advies voor mineralenvoorziening.

Hoe werkt het?
Na het aanvragen van een rantsoenoptimalisatie nemen we contact met je op over het aanleveren van diverse gegevens, waaronder een MPR en ruwvoeranalyses.
Na ontvangt van alle benodigde gegevens gaan wij aan de slag om een plan te maken voor een zo optimaal mogelijk rantsoen.

Wat kost het?
Een rantsoenoptimalisatie kost € 295,- .
Besluit je naderhand om gebruik te maken van ons adviespakket IndeXboeren, dan krijg je deze € 295,- terug (in de vorm van korting op de prijs van het adviespakket).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *