Een van de uitgangspunten van VIB is dat de boer zelf de regie heeft. Door kennis te delen en de ondernemer inzicht te geven in de processen die er zijn op het melkveebedrijf, is hij/zij in staat om meer regie nemen.

In dat kader verzorgt VIB al een aantal jaren cursussen op het gebied van voeding. En vorig jaar voor het eerst ook de Bodem & Bemestingscursus en de Masterclasses Eiwit.

Om het cursustraject verder te professionaliseren en om de onafhankelijkheid van VIB Consulting te kunnen blijven waarborgen, zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met

het opzetten van de VIB ACADEMY – voor de melkveehouderij. Omdat wij geloven dat de melkveehoud(st)er met kennis meer regie heeft op zijn/haar bedrijf.

De vier componenten bodem, voer, koe en het ondernemerschap zitten in alle onderwijsvormen van de VIB ACADEMY verweven. 

VIB ACADEMY – voor de melkveehouderij, heeft als visie:

  • Kennis geeft regie
  • Van theorie naar praktijk en van praktijk naar theorie
  • Integraal denken in processen
  • Onderwijs is de schakel in verandermanagement

     

Met trots nodigen we jullie van harte uit een kijkje te nemen op de nieuwe website om kennis te maken met de VIB ACADEMY en het aanbod van cursussen.

Onze doelgroep is niet alleen de melkveehouder, maar bijvoorbeeld ook de veearts, boekhouder, agrarisch coach of beleidsmaker.
In september 2020 starten weer de cursussen Voeding Melkvee “De basis en Bemestingsstrategie “De basis” in verschillende regio’s.

Klik hier voor het aanbod van VIB ACADEMY komend seizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *